Woonlocaties

WONINGLOCATIES ARCHITEKTENGROEP RODERVELD

Bouwkavels te koop voor nieuwbouwwoningen

Bent u op zoek naar een geschikte bouwkavel waarop u uw nieuwe nieuwbouwwoning kunt bouwen? Overweeg dan een van de prachtige woonlocaties in Noord-Nederland op deze pagina. Architektengroep Roderveld kan uw nieuwbouwwoning ontwerpen en bouwen op verschillende plaatsen in Drenthe, Groningen en Friesland zoals Meerstad, Ter Borch, Blauwestad, Eelde, Roden en Peize. Bekijk ook eens onze recent gerealiseerde woningbouwprojecten. Hulp nodig bij het realiseren van uw nieuwbouwwoning? Wij helpen u graag!

Uw droomhuis laten bouwen

Ziet u uw droomhuis al voor zich? Sommige mensen hebben alles al in de puntjes uitgedacht. Hoe hun nieuwbouwwoning eruit moet zien, en in welke plaats zij dit gebouwd willen hebben. Niet alle mensen hebben precies voor ogen wat ze willen. Architektengroep Roderveld heeft een groep experts die samen met u uw droom werkelijkheid willen maken. U zult altijd een belangrijke rol hebben in het keuze- en bouwproces. Wilt u liever uw bestaande woning een nieuw leven in blazen middels een verbouwing? Dan kunnen wij ook zeker iets voor u betekenen.

Welke woninglocaties in Noord-Nederland zijn nog vrij?

In het kaartje hieronder vindt u bouwkavels die nog vrij zijn voor uw nieuwbouwwoning. Klik door naar de betreffende woonplaats en vind uitgebreide informatie en zie wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de diverse woningtypen. Heet u vragen over bepaalde huizen, woonplaatsen of andere zaken? Neem contact met ons op en wij zullen u helpen.