ARCHITEKTENGROEP RODERVELD ONTWERPT UW DROOMHUIS

Filter hier direct waar en hoe u wilt wonen:

{eigenschappen}

Het architectenbureau uit Roden voor zowel zakelijk als particulier

Uw droomhuis ontwerpen wij samen met u. Wij realiseren uw wensen. Zo werkt ons architectenbureau, al jarenlang maken wij de mooiste ontwerpen. Of u nou een starter bent op de woningmarkt, gaat verbouwen of u uw bedrijfsgebouw wilt renoveren. Architektengroep Roderveld is er voor uw droomproject op maat, waarbij alle woningtypes ontworpen kunnen worden. Bekijk online onze gerealiseerde projecten, zoals nieuwbouw en verbouwingen in het plan Oude Tolweg Zuidlaren, Groote Veen Eelde, Lange Streeken Peize, maar ook in andere bestemmingsplannen als Meerstad, Blauwestad of Oostindie in Leek. Laat u verrassen en inspireren. Geen uitdaging is ons te hoog gegrepen. Vraag via het aanbodformulier aan de rechterzijde een gericht woning aanbod aan, omdat wij u dan zo snel mogelijk kunnen helpen.

Een persoonlijk en professioneel architectenbureau

Ons architectenbureau bestaat uit drie medewerkers en is nog een echt familiebedrijf. Gaat u uw huis verbouwen, roep dan onze hulp in. Samen met u maken kantoor Architektengroep Roderveldwij een passend ontwerp. De wensen en eisen van u zijn dan ook voor ons van belang als input in het creatieve proces. Samen met de locatie, de eisen van het bestemmingsplan en de wettelijke regelgeving krijgt het plan zijn definitieve vorm. Roderveld is aangesloten bij de BNA, de Bond voor Nederlandse Architecten, hierdoor waarborgen wij onze expertise.

Wij ontwerpen uw kavel, bedrijfsgebouw en verbouwing

Wat kunnen wij voor u doen? Wij zetten een creatief proces in werking in het realiseren van uw droom. Altijd vooropgesteld dat u er optimaal kan wonen of functioneren. Zij het op een nieuw kavel, nieuw bedrijfsgebouw of verbouwing. Wij doen het allemaal. Vul uw gegevens in via het formulier, dan doen wij u een bod. Makkelijk en vertrouwd. Architektengroep Roderveld helpt u graag. Voor vragen mailt u naar info@roderveld.nl, of belt u naar 050 - 5016371. Wij denken met u mee tijdens het gehele traject.

 
Home
Over ons
Werkwijze
Woning aanbod
Verbouw
Bedrijfspanden
Woonlocaties
Cataloguswoningen
Vrijstaand huis bouwen 
Schuurwoning 
Tiny house

Doe me een gericht woning aanbod

Op zoek naar een kavel?

​Nieuws:

Borglaan 1-B
9301 ZE Roden

T: 050 - 5016371
E: info@roderveld.nl
T: 050 - 5016371
E: info@roderveld.nl
Bekijk ons unieke aanbod.

Misschien zit uw droomhuis er wel tussen

Bekijk aanbod
 
©-auteursrecht

Het in deze website gebruikte beeld- en tekstmateriaal is auteursrechtelijk beschermd.

De fotos zijn vervaardigd door en blijven eigendom van Architektengroep Roderveld.

Niets van deze website mag worden ge- / hergebruikt zonder schriftelijke toestemming van Architektengroep Roderveld.

Algemene voorwaarden opdrachtgever-architect_CR2013

Sitemap

Architectengroep Roderveld
slidenrslidenrslidenr
statische header dieptepagina